Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

13. 10. 2019. 23:27   >>  23:27

NJEMAČKA SIGURNA

Remi Hrvatske, poraz Slovenije

Fudbaleri Velsa i Hrvatske odigrali su neriješeno (1:1) u meču E grupe kvalifikacija za EURO 2020.

Vicešampioni svijeta su mogli pobjedom u Kardifu da direktno obezbijede plasman na Evropsko prvenstvo, ali kako nijesu pobijedili, na to će morati da sačekaju.

Hrvati u posljednjem kolu u grupi 16. novembra dočekuju Slovačku i kako imaju dva boda više od Velšana biće im dovoljan i bod da se plasiraju na EURO.

Hrvatska je povela u devetom minutu, golom Nikole Vlašića. Za Velšane je izjednačio Garet Bejl u samom finišu poluvremena.

U C grupi, Njemačka je uspjela da pobijedi na gostovanju Estoniju sa 3:0. Nakon te pobjede, "panceri" su izjednačeni na vrhu sa Holandijom sa 15 bodova.

Sva tri gola Njemci su postigli u drugom poluvremenu, Ilkaj Gindogan u 52. i 58. minutu, da bi konačnih 0:3 postavio Timo Verner u 71. minutu.

U G grupi, Poljska je golovima Frankovskog u 74. minutu i Milika u 80. pobijedila Sjevernu Makedoniju (2:0).

U istoj grupi, Austrija je na gostovanju Sloveniji stigla do tri boda. Strijelac jedinog gola bio je Stefan Poš u 21. minutu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније