Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 10. 2019. 18:40 >> 18:38
4

CRNA GORA JURI PRVU POBJEDU

Mugoša: Ovaj tim ima budućnost

Stefan Mugoša smatra da naša reprezentacija ima budućnost i da svi u taboru "hrabrih sokola" moraju da ostanu pozitivni i pored neuspješnih kvalifikacija.

Golgeter Inčon Junjateda je rekao da je meč sa Bugarima u Sofiji možda i odredio dalji tok takmičenja.

"Želimo da odigramo što bolje, da pobijedimo i da probamo da nađemo model igre koji će nam biti bliži u budućnosti. Bugari imaju kvalitetan tim, izvanredne pojedince. Vidjelo se to i u Sofiji. Nije nam bilo lako, vodili smo, a onda je uslijedio taj penal za 1:1. Možda je i taj duel bio prekretnica - da smo pobijedili sve bi bilo drugačije u borbi za drugo mjesto. Ovako, ostaje nam da se borimo do kraja i da vjerujemo u ono što radimo, jer ovaj tim ima budućnost. Moramo da ostanemo pozitivni i da gledamo naprijed", kaže Mugoša.

Crna Gora je žestoko oštećena u Sofiji, što će biti dodatni motiv pred novi okršaj sa Bugarima, poručio je Mugoša.

"Motiv ne fali, jer je reprezentacija čast za svakog od nas. A dodatno će nas motivisati nepostojeći penal koji je sviran protiv nas u Sofiji. Idemo na trijumf koji nam ne bi mnogo značio rezultatski, ali ga svi želimo. Ne postoji strah od mogućnosti da kvalifikacije završimo bez trijumfa. Ne mislimo o tome. Svaka utakmica je prilika da se dokažemo, da slavimo, a kao profesionalncima sigurno nam nije isto da li ćemo biti posljednji u grupi ili ne. Trudićemo se da budemo makar četvrti, možda i treći. Bitna nam je pomoć navijača, publika je uvijek bila 12. igrač. Moramo da se potrudimo da je dobrim igrama vratimo na stadion", kazao je naš napadač.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније