Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z ]

08. 10. 2019. 14:07 >> 14:07

LEVIJA SMATRA PRIJATELJEM

Poketino: Imam podršku predsjednika

Fudbaleri Totenhema se nalaze u krizi, ali menadžer Maurisio Poketino tvrdi da ima podršku predsjednika kluba Danijela Levija. Osim što su ispali od niželigaša Kolčestera u Liga kupu, "pijetlovi" su u posljednja dva duela, protiv Bajerna u Ligi šampiona i Brajtona u Premijer ligi primili čak deset golova i pretrpjeli dva teška poraza 2:7 i 0:3.

Poketino je na globalnom samitu o fudbalu, koji se održava u Kataru, rekao da s predsjednikom održava dobre odnose.

"Fantastično je imati takvu podršku. Uvijek mu govorim da ga, pored toga što je predsjednik kluba, smatram i prijateljem. Fudbal nije drama, to je strast i ne možemo ga odvojiti od emocija. Ali, zbog posljednjih rezultata ne možemo ovaj sport učiniti fantastičnim kao što jeste. Moram da učim iz poraza da bi prelazili naš limit, a to počinje tako što prihvatite da ne možete uvijek da pobjeđujete i da protivnik takođe naporno radi i ulaže napor. Uvijek morate dostojanstveno reagovati na rezultat, bez obzira na to da li je dobar ili loš", naglasio je 47-godišnji Poketino.

Totenhem je nakon osam kola Premijer lige na devetom mjestu s 11 bodova.

U grupi "B" Lige šampiona, takmičenja u kojem su "pijetlovi" igrali finale prošle sezone, zauzimaju treće mjesto s jednim bodom, koliko ima i posljednjeplasirani Olimpijakos. Ispred su Bajern sa šest i Crvena zvezda sa tri boda.

Argentinski trener na klupu Totenhema je stigao 2014. godine. Prethodno je vodio Espanjol u kojem je završio igračku karijeru i Sautempton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније