Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 10. 2019. 16:57   >>  20:23

DUPLI GUBITAK

Novi debakl Totenhema, teška povreda Ljorisa

Fudbaleri Totenhema poraženi su danas u gostima od Brajtona sa 3:0, u osmom kolu Premijer lige.

Totenhem je tako zabilježio ubjedljiv poraz četiri dana poslije debakla u Ligi šampiona od Bajern Minhena.

Londonski klub u Premijer ligi ima 11 bodova.

Totenhem će poslije reprezentativne pauze igrati protiv Votforda u engleskom prvenstvu, a potom slijedi duel sa Crvenom zvezdom 22. oktobra u Ligi šampiona.

Meč sa Brajtonom nije mogao gore da počne za "Pijevce". Totenhem je već u 3. minutu primio gol, a odmah je ostao i bez prvog golmana Uga Ljorisa, koji se teško povrijedio kod tog pogotka, koji je, uzgred, bio samo njegova krivica.

Francuski čuvar mreže je potpuno pogrešno procijenio let lopte kod centaršuta i umalo ušao sa fudbalom u gol. U posljednjem trenutku je Ljoris ispustio loptu, ali pravo na glavu Mopaju, koji je sa pola metra samo ćušnuo fudbal u mrežu. Čini se da je posrijedi prelom lakta, pa će ga "pijevci" izgubiti na duže staze.

Brajton je sada 12. na tabeli engleskog prvenstva sa devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније