Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

mozzart sport [ Objavio: O.Z ]

03. 10. 2019. 13:59 >> 13:58

POLUFINALE KOPA LIBERTADORES

Gremio sačuvao nadu golom u finišu

Nije bilo pobednika u brazilskom derbiju u polufinalu Kopa Libertadores. Konačnim rezultatom može da bude daleko zadovoljniji domaći Gremio, koji je stigao do izjednačenja u 88. minutu, zahvaljujući golu Pepea i sačuvao nadu za plasman u veliko finale - 1:1 (0:0).

Flamengo će ozbiljno žaliti zbog tog trenutka, jer je vodio golom Bruna Enrikea od 69. minuta, ali prije svega zbog činjenice da su mu poništena čak tri pogotka nakon asistencije iz VAR sobe. Prvo je poništen pogodak Ribeiru u 20. minutu nakon što je utvrđeno da je Gabigol odgurnuo jednog protivničkog igrača bez lopte, a potom i dva gola napadača na pozajmici iz Intera.

Upravo bi Gabigol mogao da bude proglašen za Flamengovog tragičara, poništeni su mu golovi u 24. i 80. minutu, a nije uspio da iskoristi još nekoliko izglednih šansi.

Jedini dio utakmice u kojem je Gremio imao više od igre bio je početak prvog poluvremena, tada su dvije odlične šanse imali Everton i De Souza, ali se u oba navrata istakao iskusni Dijego Alves.

Ostatak meča u potpunosti je pripao ekipi Žorža Žesusa, koja će biti veliki favorit u revanšu na Marakani u Rio de Žaneiru 24. oktobra. Flamengo je dobio tri prethodna okršaja na svom terenu protiv ovog rivala i očekuje se da će to učiniti i ovoga puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније