Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 10. 2019. 18:57 >> 07:57

ŠMAJHEL OCIJENIO

"Pogba je Junajtedovo problematično dijete"

Legendarni golman Mančester junajteda Peter Šmajhel rekao je da je fudbaler Pol Pogba "problematično dijete" tog tima i da nije popularan među navijačima.

Pogba je 2016. godine iz Juventusa prešao u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer, od njega se očekivalo mnogo, ali je osvojio samo Liga kup i Ligu Evropa sa engleskim klubom.

On je sinoć odigrao utakmicu protiv Arsenala (1:1), a Šmajhel je australijskom Optus Sportu rekao da je Pogba razočarao.

"Način kojim se lopta kreće na terenu kada je Pogba u timu, drugačiji je od brzine kojom lopta ide po terenu kada on nije u ekipi i na tome mora da se radi. U prvih 25 minuta on je vraćao loptu pozadi, a za igrača njegovog kalibra, to je razočaravajuće. Čini se kao da je on problematično dijete u ovom timu. Ne kažem da sve radi pogrešno, već sam zbunjen jer ne znam koji je njegov posao. Šta je to što će on da uradi za ovaj tim?", rekao je Šmajhel, prenio je Skaj.

Pogba je prošle sezone postigao najviše golova i imao najviše asistencija u ekipi, ali nije bio u dobrim odnosima sa Žozeom Murinjom, koji je otpušten u decembru, kada ga je zamijenio Ole Gunar Solšer.

Čini se da je njegov odnos sa sadašnjim trenerom bolji, a trofejni golman Junajteda Šmajhel rekao je da Francuz nema podršku navijača.

"Ovih 75.000 ljudi, oni nijesu baš srećni zbog njega. To možete i čuti ovdje, ljudi ne vole toliko Pogbu, pošto ne radi mnogo za ekipu", naveo je Šmajhel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније