Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 09. 2019. 14:44 >> 14:44

KLOP SAOPŠTIO

"Mnogo smo jaki, Alison blizu povratka"

Jirgen Klop, menadžer Liverpula potvrdio je da je Alison zaista blizu povratka na gol nakon povrede, ali je odlučio da ga neće staviti u tim za subotnje gostovanje Šefild junajteda.

Alison je izvan terena od prvog kola Premijer lige kada je 9. avgusta u duelu sa Norvičem povrijedio list noge. No, njegov oporavak teče u najboljem mogućem smjeru, a uz to je ove sedmice proglašen i za najboljeg golmana svijeta u izboru Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

"Alison se oporavlja na dobar način. U četvrtak je sa trenerima golmana izdržao sve napore. Sve je bliži i bliži povratku. Sada ćemo vidjeti, moramo razgovarati s medicinskim timom. Ali, izgleda da je blizu. On nije u konkurenciji za subotu. Sada se osposobljava, ali izgleda da će možda od nedjelje moći da trenira sa ostatkom ekipe. Ne možemo 100 posto znati, ali stvarno je blizu", rekao je Klop, prenosi Anadolija.

Liverpul ima sjajan start sezone u Premijer ligi. Na prvom mjestu sa maksimalnih 18 bodova u prvih šest kola, dok se Šefild junajted nalazi na desetoj poziciji sa osam.

"Mi smo zaista veoma jaki, a najvažnije od svega je da igrači ne gube samopouzdanje, bez obzira na to ko je na terenu, a ko na klupi. Potrebno je da sačuvamo ritam koji smo uspostavili i očekujem da tako bude", kazao je Klop, pred gostovanje Šefildu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније