Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2019. 20:47 >> 21:52

PODJELA BODOVA

Atalanta u 95. minutu "ukrala" pobjedu Fiorentini

Fudbaleri Atalante i Fiorentine odigrali su neriješeno 2:2 u 4. kolu Serije A. Uakmica je na kratko prekinuta zbog rasizma.

Utakmica je u prvom poluvremenu bila na kratko prekinuta nakon što su navijači Atalante na rasnoj osnovi vrijeđali tamnoputog igrača Fiorentine Dalbera Enrikea.

Sudija je naredio da se preko razglasa na stadionu opomenu navijači, a u 30. minutu Dalber je stao i gledao u pravcu navijača koji su uzvikivali uvrede, a zatim je razgovarao sa sudijom.

Spiker na stadionu upozorio je da se utakmica neće nastaviti ako navijači ne prestanu da uzvikuju sporne parole, a poslije nekoliko minuta meč je nastavljen.

Fiorentina je bolje ušla u meč, a u 24. minutu je stigla i do vođstva nakon što je Federiko Kjeza šutirao, a lopta je na putu do gola zakačila nekog od igrača domaćih i završila u mreži.

Atalanta je samo dva minuta kasnije mogla stići do izjednačenja, ali je Duvan Zapata bio neprecizan.

U nastavku je Fiorentina stigla i do 2:0 nakon što je Frank Riberi nakon jedne kontre postigao sjajan gol.

Atalanta je nakon toga pokušavala da postigne gol i vrati neizvjesnost u meč, a u tome je i uspjela u 84. minutu kada je Josip Iličić pogodio za 2:1.

U 91. minuti Mario Pašalić je pogodio za 2:2 i uslijedila je velika radost navijača domaćih, ali je sudija na asistenciju VAR-a poništio gol zbog igranja rukom pa je ostalo 2:1 za goste.

Ipak, u 95. minutu Timoti Kastanja je postigao fenomenalan gol i donio bod Atalanti.

Atalanta svoje utakmice kao domaćin igra u Parmi, pošto se stadion u Bergamu renovira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније