Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2019. 17:18 >> 17:25

POBJEDE U GOSTIMA

Džeko junak "vučice", trijumf Napolija

Fudbaleri Rome pobijedili su danas u gostima Bolonju sa 2:1, dok je Napoli sa 4:1 slavio protiv Lećea, a Sampdorija je sa 1:0 bila bolja od Torina u utakmicama četvrtog kola italijanske Serije A.

Roma je na gostovanju protiv tima Siniše Mihajlovića koji se nalazi u bolnici gdje se liječi od leukemije, uspjela da trijumfuje, a junak pojbede bio je Edin Džeko koji je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena pogodio za 2:1.

Prethodno je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov u 49. minutu doveo Romu do vođstva, ali je Nikola Sansone u 54. iz jedanaesterca donio izjednačenje.

Roma je me završila sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Đanluka Manćini u 86. dobio direktan crveni karton.

Roma je četvrta sa osam bodova, jednim više od Bolonje na petom.

Napoli je opravdao ulogu favorita protiv Lećea, a slavio je golovima Fernanda Ljorentea u 28. i 82. minutu, Lorenca Insinjea u 41. iz jedanaesterca i Fabijana Ruisa u 52.

Strijelac jedinog pogotka za Leće bio je Marko Mankosu u 61. minutu iz penala.

Napoli ima devet bodova i zauzima treće mjesto, dok je Leće 18. sa tri.

Sampdorija je pred svojim navijačima pobijedila golom Manola Gabijadinija u 56. minutu, pa sada zauzima 19. mjesto sa tri boda, dok je Torino deveti sa šest.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније