Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

21. 09. 2019. 20:19   >>  20:18

JUVE UPISAO POBJEDU

Ramzi i Ronaldo preokrenuli protiv Verone

Fudbaleri Juventusa pobijedili su Veronu na svom terenu u četvrtom kolu Serije A poslije preokreta rezultatom 2:1.

Šampion Italije je do trijumfa stigao golovima Arona Ramzija u 31. i Kristijana Ronalda iz penala u 49. minutu, pošto je prethodno Migel Veloso doveo goste u vođstvo u 21.

Do pogotka Velosa nije bilo izglednijih prilika na meču u Torinu, a tom golu prethodio je jedanesterac u korist Verone i jedna prilično komična situacija.

Najprije je Di Karmine pogodio stativu sa bijele tačke, na odbitak je naleteo Darko Lazović i zatresao prečku, da bi u nastavku akcije lopta došla do Velosa, koji je uputio fantastičan udarac sa preko 20 metara u rašlje.

I pogodak Ramzija bio je sa distance. Ronaldo je uposlio Velšanina, a ovaj gađao precizno u donji desni ugao.

Penal iz kojeg je Ronaldo donio tri boda Staroj dami stigao je kao posljedica oštrog prekršaja Guntera nad Kvadradom, pa sudija La Pena nije imao dileme. Za Portugalca je to drugi gol u sezoni.

U nastavku su domaći imali dobre prilike za ubjedljiviju pobjedu preko Kvadrada i Pjanića, ali je i Verona vrlo lako mogla do boda u 90. minutu, kad je Veloso pogodio stativu.

Tim sa Bentegodija je na kraju ostao sa desetoricom zbog isključenja Kumbule.

Ekipa Mauricija Sarija sad je prva na tabeli sa 10 bodova, jednim više i mečom više od drugoplasiranog Intera. Verona je 12. sa četiri.

U prvom meču dana, fudbaleri Breše pobijedili su Udineze u gostima sa 1:0. Strijelac je bio Romulo u 57. minutu.

Breša ima dvije pobede i sa šest bodova zauzima deveto mjesto, dok Udineze ima tri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније