Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 09. 2019. 21:35   >>  21:32

LIGA EVROPE

Rutina Sevilje, Arsenal slavio u Frankfurtu, poraz Lacija

Fudbaleri Sevilje i Arsenala ostvavrili su sigurne pobjede, dok je Lacio pretrpio poraz, na otvaranju nove sezone Lige Evrope.

Sevilja je pobijedila na gostovanju Karabag 3:0, a u istoj grupi kiparski Apoel poražen je kod kuće od Dudelanža iz Luksemburga 4:3. Kiprani su gubili 2:0, pa preokrenuli , ali su posljednju riječ imali gosti....

Arsenal je u derbiju prvog kola odnio bodove iz Frankfurta 3:0. Vilok je doveo "tobdžije" u vođstvo u završnici prvog dijela, da bi u posljednjih pet minuta Saka i Pjer - Emerik Obamejnag zapečatili sudbinu domaćina. Standard je u toj grupi porazio Vitoriju Gimaraeš 2:0.

Kopenhagen je minimalnim rezultatom savladao Lugano, a identičnim rezultatom LASK u Lincu Rozenborg.

Lacio je pao u Klužu 2:1 i to nakon preokreta.

Gosti su vodili golom Bastosa, ali je domaćin došao do pobjede golovima Deka i Mormanija. PSV Ajdhoven je nakon goleade srušio Sporting 3:2, dok je najubljedljiviju pobjedu ostavrio Bazel, koji je na svom terenu očitao lekciju Krasnodaru 5:0.

Grupa A:

APOEL - Didelanž 3:4
Karabag - Sevilja 0:3

Grupa B:

Dinamo Kijev - Malme 1:0
Kopenhagen - Lugano 1:0

Grupa C:

Bazel - Krasnodar 5:0
Hetafe - Trabzonspor 1:0

Grupa D:

LASK - Rozenborg 1:0
PSV - Sporting Lisabon 3:2

Grupa E:

Kluž - Lacio 2:1
Ren - Seltik 1:1

Grupa F:

Ajntraht - Arsenal 0:3
Standard - Gimaraeš 2:0

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније