Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 09. 2019. 12:20 >> 12:19

LOŠA IGRA PROTIV PSŽ-A

Zidan ljut na igrače

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kritikovao je igru svojih fudbalera poslije poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Real je sinoć na Parku prinčeva u Parizu izgubio od Pari Sen Žermena sa 0:3, u prvom kolu Lige šampiona.

"Jasno je da su u svakom segmentu bili bolji od nas, način kojim su igrali, u sredini terena... Ono što me nervira je to što nijesmo uložili dovoljno inteziteta u igru, na ovom nivou takmičenja, to je nemoguće, ali radićemo na tome. Uvrnut je osjećaj da nijesmo mogli da napravimo prave šanse sa igračima koje imamo u napadu - Garet Bejl, Karim Benzema i Eden Azar", rekao je Zidan, prenijeli su britanski mediji.

Zidan je pod pritiskom u Realu, ekipa ne igra na očekivanom nivou, a njegov procenat pobjeda pao je ispod 50 odsto, otkako se vratio na "Santjago Bernabeu", u martu.

"Nijesmo bili na očekivanom nivou, ali Pari Sen Žermen je igrao veoma dobro", naveo je Zidan.

On nije želio da krivi golmana Tiboa Kurtou, koji je lako primio prvi gol, već je rekao da je cijela ekipa odgovorna, a ne samo belgijski čuvar mreže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније