Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

18. 09. 2019. 23:03   >>  19. 09. 2019. 06:48 1

PSŽ NADIGRAO REAL

Gol Savića u remiju sa Juveom, Dinamo najubjedljiviji

Madridski Atletiko i Juventus remizirali su 2:2 na startu Lige šampiona. Fudbaleri Dinama iz Zagreba ubjedljivo su savladali italijansku Atalantu sa 4:0, dok je Zvezda poražena u Minhenu sa 0:3.

U jednom od derbija večeri u Madridu, Atletiko i Juventus su podijelili bodove - 2:2.

Italijanski šampion je sačekao da se Atletiko izduva u prvom poluvremenu i onda ga surovo kaznio sa dva majstroska udarca Kvadrada i Matudija za 2:0 u 65. Ipak, uporni tim Čola Simeonea nije želio da se preda, prvo je Stefan Savić smanjio u 70. minutu, svojim prvim golom u Ligi šampiona u karijeri, a bod Jorgandžijama donio je poslije kornera i nebeskog skoka Meksikanac Ektor Erera u 90.

I u ovoj grupi poslije prvog kola imamo iznenađujućeg lidera na tabeli, a to je Lokomotiva iz Moskve koja je kao gost porazila Bajer iz Leverkuzena sa 2:1.

Dinamo iz Zagreba je apsolutni hit večeri u Ligi šampiona. Najskuplji tim na Balkanu očitao je lekciju Atalanti na otvaranju jeseni u najelitnijem takmičenju i ubjedljivim trijumfom od 4:0 istakao ambicije da dočeka proljeće u među elitom. Fantastičnih prvih 45 minuta ekipeNenada Bjelice podgle su ljestvicu očekivanja kod fanova Modrih.

Heroj veličanstvenog trijumfa Zagrepčana je Mislav Oršić. Ofanzivni fudbaler Modrih uspio je da zasijeni prve napadačke zvijezde tima sa Maksimira Petkovića i Olma i postigao het-trik koji se nadovezao na vodeći pogodak Leovca iz desetog minuta.

U drugom meču grupe C, Mančester siti je rutinski u gostima savladao Šahtjor sa 3:0.

Ukrajince je u 24. minutu "otvorio" Rijad Marez, da bi prednost duplirao Ilkaj Gindoan u 38. minutu. Konačan rezultat postavio je Gabrijel Žesus u 76. minutu nakon odlično istrčanog kontranapada.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Minhenu od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Golove za trijumf Bavaraca postigli su Kingsli Koman u 34, Robert Levandovski u 80. minutu i Tomas Miler u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Bajern je ovom pobjedom "izbio" na prvo mejsto Grupe B, dok je Zvezda posljednja, četvrta. Ranije danas Olimpijakos i Totenhem igrali su u Atini neriješeno 2:2.

Njemački tim opravdao je ulogu favorita i od prvog minuta imao inicijativu. Zvezda je u prvih pola sata bila dobra u defanzivnom bloku, gotovo da nije bilo prilika, osim kada Filipe Kutinjo sa oko 16 metara šutirao, ali je Milan Borjan dobro reagovao.

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobijedili su na svom stadionu Real Madrid sa 3:0 u Grupi A.

U izjednačenom duelu na stadionu Park prinčeva, PSŽ je došao do ubjedljive pobjede.

Vodeći gol za PSŽ postigao je Anhel Di Marija u 14. minutu, da bi isti igrač u 33. povisio na 2:0.

Real je u 35. minutu uspio da smanji zaostatak preko Gereta Bejla, ali je gol poslije pregleda usporenog snimka poništen zbog igranja rukom.

PSŽ je u drugom dijelu došao do još jednog gola, a strijelac je u 91. minutu bio Toma Menije.

Pari Sen Žermen je prvi na tabeli, dok je Real posljednji, četvrti. Ranije danas Klub Briž i Galatasaraj igrali su neriješeno bez golova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније