Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

18. 09. 2019. 10:29 >> 10:28

KONTE

"Ovo nije naš fudbal, mrzim ovakav fudbal"

Trener Intera Antonio Konte je bio veoma nezadovoljan poslije remija njegove ekipe na startu Lige šampiona.

Milanski klub je tek u nadoknadi vremena uspio da izjednači protiv Slavije iz Praga.

Inter se mučio tokom cijele utakmice i bio je na korak od poraza od ekipe koja se smatrala najlakšom u grupi, s obzirom na to da su ostali rivali Borusija i Barselona.

"Slavija je igrala na evropski način, agresivno i sa intenzitetom. Mi nijesmo nalazili opcije. U prethodnim mečevima smo igrali protiv ekipa koje su se povlačile i čekale naše napade, ali nas je Slavija napala. Mučili smo se i biću iskren, nijesam zadovoljan našom igrom", rekao je Konte.

On je istakao da preuzima odgovornost.

"Očigledno da nijesam imao efekat koji sam želio sa pojedinim izborima i u načinu objašnjavanja igračima kakav meč nas čeka. Nijesmo mogli bolje, to nije tip fudbala koji treniramo da igramo. Moramo da poboljšamo karakter, ali kada govorim o procesu rasta on uključuje i ovakve utakmice", naveo je Konte.

Kako je rekao, Slavija je "pobijedila" u kategoriji intenziteta, odlučnosti, agresivnosti.

"Mi smo pokazali samo naše ideje o fudbalu. Vjerovatno mislite da ja dođem ovdje, dodirnem sve i ružno pače postane labud. Ima mnogo rada pred nama. Ovo što smo igrali nije naš fudbal. Neću da govorim o pojedincima, svi smo bili ispod nivoa, ja prvi. Ja mrzim igru sa dugim loptama i trčanjem, to nije naš fudbal, ali smo to radili. To nije bio plan", rekao je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније