Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

17. 09. 2019. 19:13 >> 19:13

NE IGRA DVA MEČA

Nejmaru smanjena kazna u Ligi šampiona

Arbitražni sud za sport (CAS) smanjio je Nejmaru, fudbaleru Pari Sen Žermenu, kaznu sa tri utakmice suspenzije na dvije u Ligi šampiona.

Naime, Evropska fudbalska federacija (UEFA) Nejmaru je izrekla tri utakmice zabrane igranja, nakon što je poslije eliminacije PSŽ-a od Mančester junajteda vrijeđao zvaničnike susreta. Zanimljivo Nejmar u revanš susretu osmine finala, koja je igrana 6. marta ove godine, nije ni nastupio, nego je sudiju vrijeđao preko društvenih mreža.

PSŽ se žalio na UEFA-inu odluku Arbitražnom sudu za sport, što mu se isplatilo, jer je brazilskom fudbaleru ublažena kazna. U obrazloženju odluke CAS je naveo da je uvrede koje je Nejmar uputio zvaničniku utakmice dovoljna kazna od dvije utakmice suspenzije.

Tako će Nejmar za pariške “svece“ imati pravo nastupa u susretu trećeg kola grupe “A“ u gostima Klubu Brižu, koji je na programu 22. oktobra. Prethodno će propustiti veliki derbi sa Real Madridom u Španiji, koji se igra u srijedu veče, a zatim i duel sa Galatasarajom u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније