Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 09. 2019. 10:54 >> 10:53

LIGA ŠAMPIONA

Liverpul gostuje Napoliju, Dortmund dočekuje Barsu

Nova sezona Lige šampiona počeće danas utakmicama prvog kola u Grupama E, F, G i H, a najviše pažnje privlači meč Napolija i aktuelnog šampiona Evrope Liverpula.

Meč Grupe E između Napolija i Liverpula je novi okršaj italijanskog i englskog kluba u najelitnijem takmičenju, s obzirom na to da su se prošle sezone ovi klubovi takođe sastali u grupnoj fazi Lige šampiona.

Napoli je prošle sezone na svom terenu slavio u sudijskoj nadoknadi vremena golom Lorenca Insinjea. Liverpul je potom u revanšu slavio istim rezultatom, tako da se sjutra u Napulju od 21 sat očekuje uzbudljiv susret.

U istom terminu, takođe u Grupi E sastaju se Salcburg i Genk.

U Grupi H sastaju se prošlosezonsko najprijatnije iznenađenje Lige šampiona Ajaks i Lil, dok će se u drugom meču iste grupe u Londonu sastati Čelsi i Valensija.

Jedan od derbija biće igran i u Grupi F u Dortmundu, gdje se od 21 sat sastaju Borusija i Barselona, dok od 18.55 u Milanu Inter dočekuje Slaviju iz Praga.

Od 18 sati i 55 minuta u Grupi G Lion će dočekati Zenit, a od 21 sat u istoj grupi sastaju se Benfika i Lajpcig.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније