Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

17. 09. 2019. 07:50 >> 08:01

TRANSFERI

Na pomolu razmjena Junajteda i Real Madrida

Fudbalski klub Real Madrid ne odustaje od dovođenja francuskog fudbalera Pola Pogbe iz Mančester junajteda.

Kako piše njemački Bild, Zidanu je prva opcija i dalje njegov zemljak, iako već nekoliko transfer rokova "kraljevski klub" bezuspješno pokušava da ga dovede.

Madriđani planiraju da u čitavu priču uključe njemačkog reprezentativca Tonija Krosa, koji je, doduše, ovog ljeta potpisao novi ugovor.

Mogući dogovor bi uključivao razmjenu ove dvojice fudbalera, ali bi Real morao na račun Junajteda da uplati i dodatnih 20.000.000 eura.

Procjenjuje se da je tržišna vrijednost Pogbe 100 miliona, a Krosa 80.000.000 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније