Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 09. 2019. 19:07 >> 19:05

PREMIJER LIGA

Ubjedljive pobjede Totenhema i Čelsija

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na svom stadionu Kristal Palas sa 4:0, dok je Čelsi u gostima sa 5:2 slavio protiv Vulverhemptona u utakmicama petog kola engleske Premijer lige.

Totenhem je pred svojim navijačima uspio da zaustavi Kristal Palas i nanaese mu drugi poraz u sezoni. Najzaslužniji za trijumf bio je Heung-Min Son, koji je prvi put mrežu zatresao u 10. i 23. minutu, dok se u listu strijelaca upisao i Erik Lamela u 42.

Drugi gol za Totenhem, bio je dio lijevog beka Kristal Palasa Patrika Van Anholta u 21. minutu.

Totenhem je treći sa osam bodova, dok je Kristal Palas s jednim manje na 11.

Čelsi je na gostovanju protiv Vulvsa do trijumfa došao lakše nego što se očekivalo, a junak pobjede bio je Tami Ejbraham koji je postigao het-trik.

Gosti iz Londona poveli su u 31. minutu pogotkom Fikaja Tomorija, da bi Ejbraham 34. povisio na 2:0.

Isti igrač je samo sedam minuta kasnije postigao svoj drugi gol, da bi praktično pitanje pobjednika riješio u 55. minutu.

Vulverhempton je zaostatak uspio da smanji u 69. minutu kada je lopta poslije šuta Saisa u ruku zakačila Ejbrahama i prevarila Kepu.

Novi gol za Vulvse, a svoj prvi u dresu domaćina postigao je Patrik Kurtone u 85. minutu, da bi konačan rezultat postavio Mejson Maunt u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Čelsi sada ima osam bodova, dok Vulverhempton ima tri i nalazi se na 19. mjestu.

Mančester junajted je s 1:0 pobijedio Lester, a strijelac je bio Markus Rašford u osmom minutu iz jedanaesterca, dok je Sautempton istim rezultatom slavio protiv Šefild junajteda, a Brajton i Barnli igrali su neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније