Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 09. 2019. 23:33 >> 23:35

SVLAČIONICE

Anćeloti šokiran zbog nedovršenih radova

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti rekao je danas da je šokiran zbog nedovršenih radova u svlačionicama, uoči utakmica protiv Sampdorije i Liverpula.

Zidovi i podovi su nedovršeni, nema električnih utičnica i lavaboa.

Stadion je u vlasništvu grada, a tokom ljeta je renoviran zbog Univerzijade. Sjedišta su zamijenjena, postavljen je novi semafor kao i nova rasvjeta.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis u sukobu je sa gradonačelnikom zbog nedovršenih radova.

Napoli je zahtijevao da prve dvije utakmice u sezoni igra na gostujućem terenu, kako bi se dobilo na vremenu, da se okončaju radovi.

"Pristao sam na to, kako bi radovi bili završeni, kao što je obećano. Za dva mjeseca možeš da izgradiš kuću, ali oni nijesu bili sposobni da renoviraju svlačionice. Gdje bi trebalo da se presvučemo za utakmice sa Sampdorijom i Liverpulom? Šokiran sam zbog nesposobnosti ljudi koji su bili zaduženi za taj posao", naveo je Anćeloti u saopštenju kluba.

Portparol Napolija rekao je da nema problema sa svlačionicama gostujućih ekipa.

Prvu ovosezonsku prvenstvenu utakmicu na svom terenu Napoli će igrati u subotu protiv Sampdorije, dok će u utorak igrati protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније