Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 09. 2019. 23:01 >> 23:11
3

FARUK HADŽIBEGIĆ

Zadovoljan sam, iako smo imali oscilacija

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Mađarima, ali je svjestan da je bilo propusta koje u narednom periodu treba ispravljati.

“Zadovoljan sam, nije bilo perfektno, ali važno da smo pobijedili.  Zahvalio bih se publici i drago mi je da smo im dali ralog za zadovoljstvo večeras. Imali smo oscilacija, nijesmo svi u takmičarskom ritmu i to se osjetilo. Našli smo snage i pored primljenog gola u prvom minutu da dobijemo i to me raduje. Ima jedna baza na koju se možemo nadograditi i kad popravimo još neke stvari vjerujem da će sve bit dobro", kazao je naš selektor.

Nebojša Kosović je bio presrećan nakon prvijenca u dresu sa nacionalnim grbom.

“Presrećan sam zbog prvog gola u dresu Crne Gore. Pokazali smo karakter i nadam se da ovo neki novi početak sa novim selektorom. Čeka nas teška utakmica i znači što smo pobijedili“, rekao je Kosović.

Stefan Mugoša je potvrdio dobru formu.

“Svaka pobjeda nam znači, zbog samopoudzanja. Nadam se da ćemo protiv Čeha odigrati dobro, jedva čekamo taj meč“, kazao je naš napadač.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније