Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 09. 2019. 15:32   >>  15:31

O PADU AVIONA

Porodica Emilijana Sale želi istinu

Porodica fudbalera Emilijana Sale, koji je u januaru poginuo u avionskoj nesreći, saopštila je danas da će uraditi sve kako bi se otkrila istina.

Sala je putovao iz Nanta u novi klub Kardif, kada je njegov avion pao u Lamanš, osim njega poginuo je i pilot Dejvid Ibotson. Prošlog mjeseca objavljen je izvještaj u kome se navodi da su se obojica ugušili ugljen monoksidom prije nego što se avion srušio.

Poslije nesreće porodica Emilijana Sale je pokrenula sajt za prikupljanje novca kako bi se nastavila potraga za tijelom fudbalera, a mediji su prenijeli da bi porodica mogla da učini isto, kako bi se izvukla olupina aviona.

"Porodica Emilijana Sale razmatra naredni potez i uradiće sve što je moguće kako bi osigurala da se otkrije istina užasnog incidenta, kako nijedna porodica ne bi morala da prođe kroz iste muke. Da Dejvid Merns nije locirao avion, Emilijanovo tijelo možda nikada ne bi bilo pronađeno i potencijalni značaj trovanja ugljen monoksidom nikada ne bi bio otkriven", navodi se u saopštenju, prenijeli su britanski mediji.

Fudbalerova porodica je razočarana izvještajima nadležnih, a posebno jer se odustalo od zvanične potrage za avionom.

"Porodica se i dalje nada da će joj istraga dati odgovore o Emilijanovoj smrt i da će se bezbjednost vazdušnog saobraćaja poboljšati, uključujući i sprečavanje sličnih smrti u budućnosti. Nadaju se da njihova vjera u englesko pravosuđe nije izdana", navodi se u saopštenju porodice Emilijana Sale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније