Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 08. 2019. 21:19 >> 21:22

UEFA IZABRALA

Virdžil van Dajk je najbolji igrač Evrope

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk proglašen je danas za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2018/19. u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA).

U konkurenciji za najboljeg igrača su pored Van Dajka bili i fudbaleri Juventusa i Barselone, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Van Dajk je prošle sezone predvodio Liverpul do titule šampiona Evrope.

Dodjela nagrada UEFA u Monte Karlu, tokom žrijeba za grupnu fazu Lige šampiona, bila je u znaku Liverpula. Van Dajk je uz nagradu za najboljeg igrača dobio priznanje i za najboljeg defanzivca, a njegov klupski kolega Alison Beker dobitnik je nagrade za najboljeg golmana.

Nagradu za najboljeg veznog igrača dobio je Frenki de Jong za sjajnu sezonu u Ajaksu, dok je priznanje za najboljeg napadača pripalo Lionelu Mesiju.

Za najbolju fudbalerku prošle sezone izabrana je članica engleske reprezentacije u francuskog Liona Lusi Bronz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније