Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2019. 23:04   >>  23:04

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Ajaks, Klub Briž i Slavija među elitom

Prošlosezonski polufinalista Lige šampiona Ajaks igraće u grupnoj fazi tog takmičenja, pošto je pobedom kod kuće od 2:0 bio bolji od kiparskog APOEL u dvomeču plej-ofa kvalifikacija. U eliti će se naći i praška Slavija i Klub Briž.

Poslije duela bez golova u Nikoziji, Kopljanici su slavili na Johan Krojf areni u Amsterdamu golovima Edsona Alvaresa Alvaresa u 43. i Dušana Tadića u 80. minutu.

Slavija je bila bolja od rumunskog Kluža ukupnim rezultatom 2:0, pošto je u oba meča slavila sa po 1:0.

Revanš u Pragu riješio je Jan Boril u 66. minutu, poslije odličnog prodora po lijevoj strani i neodbranjivog udarca.

Klub Briž je u Belgiji sa 2:1 savladao LASK i time samo potvrdio trijumf iz prvog meča u Lincu od 1:0.

Vanaken je u 70. minutu doveo domaće u vođstvo, nakon kornera koji je izveo Vormer, Austrijanci su četiri minuta kasnije poravnali iz penala preko Klausa, ali se crveni karton Traunera iz 81. minuta ispostavio kao presudan.

LASK nije imao snage da sa desetoricom dođe do preokreta i plasmana dalje, a Briž je ukupnu pobjedu potvrdio golom Denisa iz kontra napada u 89.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније