Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 08. 2019. 22:59 >> 23:10
16

PROŠAO I OLIMPIJAKOS

Zvezda i Dinamo u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras u Beogradu odigrali neriješeno s Jang Bojsom 1:1 u revanš meču baraža.

Prvi meč, odigran prije nedjelju dana u Bernu, završen je 2:2, tako da je večerašnji remi bio više nego dovoljan crveno-bijelima da ponove prošlogodišnji uspjeh.

Zvezda je povela u 60. minutu golom Alekse Vukanovića, a Jang Bojs je izjednačio autogolom El Fardua Bena u 82. minutu.

Nakon izjednačujućeg gola švajcarskog šampiona bilo je napeto na terenu, Jang Bojs je pokušavao dugačkim loptama, a Ben je propustio veliku šansu da se iskupi pošto je njegov udarac u situaciji jedan na jedan odbranio golman gostujućeg tima.

Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi, pred prepunim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Zagrebački Dinamo je dugo bio na ivici u duelu sa Rozenborgom, koji je vodio od 11. minuta golom Akintole, imao mnogo šansi, pogodio i stativu.

Dileme je riješio Amir Gojak u 71. minutu efektnim golom sa 17-18 metara za 1:1.

U Ligi šampiona je i Olimpijakos. Grčki tim je u prvom meču sa Krasnodarom riješio sve, pobjedom 4:0, a slavio je i u revanšu 2:1.

Žrijeb za grupnu fazu Lige šampiona zakazan je za četvrtak od 18.00.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније