Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 08. 2019. 22:52 >> 22:59

SERIJA A

Roma remizirala, Lacio pokorio Đenovu

Roma je novu sezonu u Seriji A počela remijem. U fantastičnoj utakmici 1. kola bod sa Olimpika odnijela je Đenova, a susret je završen rezultatom 3:3.

Roma je odlično ušla u meč i već je u šestom minuti povela sa 1:0, a pogodio je Čengiz Under. Međutim, slavlje domaćeg tima trajalo je samo deset minuta, pošto je izjednačio Pinamonti.

Novi gol viđen je u 30. minutu, a bila je to zaista prava majstorija Edina Džeka, koji se pročetao kroz protivničku odbranu i pogodio za 2:1.

Đenova se ponovo vraća u finišu prvog dijela. Neoprezni Huan Hesus je skrivio penal, a Krišito ga koristi i pogađa za rezultat poluvremena od 2:2.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Roma ponovo vodi. Spektakularan gol iz slobodnog udarca postiže Aleksandar Kolarov za prednost od 3:2.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno Romi da dođe do tri boda. U 70. minuti meča Kouame ponovo koristi grešku odbrane domaćeg tima i pogađa za 3:3.

Lacio je u 1. kolu Serije A stigao do ubjedljive pobjede protiv Sampdorije rezultatom 3:0.

Rimski tim je od prve minute bio bolji tim na terenu, a u 37. minuti je stigao i do vodstva kada je Ćiro Imobile sjajnim lob udarcem savladao dolmana domaćeg tima.

U nastavku je Lacio povećao svoje vođstvo kada je Korea pogodio za 2:0, a samo šest minuta kasnije ekipa Simonea Inzagija je stigla i do trećeg gola, a strijelac je ponovo bio Imobile za konačnih 3:0.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić nije bio starter u timu Lacija, ali je ušao u igru u 67. minutu.

Fudbaleri Bolonje igrali su neriješeno 1:1 sa Veronom u gostima. Srpski trener Siniša Mihajlović bio je na klupi Bolonje, nakon što je prvi put poslije šest nedjelja napustio bolnicu u kojoj se liječi od leukemije.

Atalanta je kao gost pobijedila Spal sa 2:1, Breša je sa 1:0 bila bolja od Kaljarija, dok je Torino rezultatom 2:1 savladao Sasuolo.

Udineze je prethodno sa 1:0 golom Rodriga Bekaa pobijedio Milan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније