Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 08. 2019. 19:04 >> 19:02

U DANIOVGRADU NOVA TRIBINA

Tri stadiona dobijaju reflektore

U toku postavljanje reflektorskog osvjetljenja na stadionima u Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Na stadionima u Danilovgradu, Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici u toku su intenzivni građevinski radovi.

Stadion FK Iskra u narednim mjesecima dobiće novu zapadnu tribinu, novu prirodnu podlogu sa sistemom za navodnjavanje na glavnom terenu i novi teren sa vještačkom travom.

"Budući da na stadionu "Braće Velašević" već postoji reflektorsko osvjetljenje, završetkom najnovije investicije, u kojoj učestvuje i Fudbalski savez Crne Gore, Danilovgrad će dobiti reprezentativan sportski objekat", ističu iz FSCG.

Reflektori će uskoro zasijati i na "Trešnjici".

"Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu", navode iz Saveza.

Najveći obim radova trenutno je na "DG areni" u Donjoj Gorici.

"Izvode se završni radovi na postavljanju reflektora u sklopu projekta koji skoro u cjelosti finansira FSCG, ali je i počela izgradnja nove tribine", piše u saopštenju.

I na stadionu Koma na Zlatici u toku su radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja. Radi se takođe o investiciji koja je dio projekta FSCG o osvjetljavanju crnogorskih terena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније