Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

21. 08. 2019. 14:05   >>  14:08

FRANCUZ U FIRENCI

Fiorentina potvrdila, Riberi potpisao

Fudbalski klub Fiorentina u srijedu poslijepodne zvanično je objavio da je Frank Riberi stigao u klub kao slobodan igrač.

boxPluginImg

Bivši francuski reprezentativac je potpisao dvogodišnji ugovor, a italijanski mediji tvrde da će u tom periodu zaraditi četiri miliona eura.

U klupskom saopštenju se naglašava da će Riberi biti predstavljen kao novi igrač Fiorentine na konferenciji za medije koja je zakazana za 22. aVgust u 17.30 sati. Iako mu je 36 godina, Riberi je nakon što mu je istekao ugovor sa Bajernom odlučio da nastaviti karijeru u “violi“.

Sjajni krilni fudbaler profesionalnu karijeru je počeo 2000. godine u Bulonjuu, da bi potom igrao za Ales, Brest, Mec, Galatasaraj, Olimpik Marsej i minhenski Bajern. Za njemački klub je za 12 sezona odigrao 425 takmičarskih utakmica i postigao 124 gola.

Sa Bajernom je osvojio čak devet titula šampiona Njemačke, a vrijedi spomenuti da je po jednom stigao do pehara u Ligi šampiona, Superkupu Evrope i FIFA svjetskom klupskom prvenstvu. U dresu reprezentacije Francuske, s kojom je bio vicešampion svijeta 2006. godine, odigrao je 81 meč uz 16 pogodaka.

boxPluginImg

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније