Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

21. 08. 2019. 13:13   >>  13:12

PROGOVORIO O PENZIJI

Ronaldo: Možda završim karijeru sljedeće godine

Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to moze da se desi i sljedeće godine.

"Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sljedeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvijek uživam u trenutku", rekao je Ronaldo, a prenosi TVI.

Ronaldo je osvajač pet "Zlatnih lopti", rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester Junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže ljestvicu u fudbalskom svijetu.

"Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja", zaključio je Ronaldo.

Portugalac je prošlog ljeta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu "stare dame" odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније