Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 08. 2019. 10:38   >>  13:41

SOLSKJER ODLUČIO

Pogba više neće izvoditi penale

Pol Pogba više neće izvoditi penale nakon promašaja protiv Volverhemptona.

"Crveni đavoli" su imali šansu da sa bijele tačke dođu do pobjede od 2:1, ali je Rui Patrisio odbranio udarac francuskog veziste i na kraju je ostalo 1:1.

Nakon meča menadžer Ole Gunar Solskjer je bio veoma ljut zbog promašaja. Odlučio je da Pogba više ne šutira, te je ulogu izvođača udaraca sa 11 metara dodijelio Markusu Rašfordu.

Rašford je u prvom kolu protiv Čelsija sigurno izveo penal. Pogodio je za vođstvo koje je potom Junajtedu otvorilo put prema pobjedi.

Ipak, ovog puta je Pogba uzeo odgovornost na sebe. Promašio je i "Crveni đavoli" su umjesto tri osvojili samo jedan bod.

Nakon dva odigrana kola Junajted ima četiri boda, a u subotu će imati šansu da poboljšaju svoj učinak, jer im na Old Traford dolazi Kristal Palas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније