Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 08. 2019. 20:21   >>  20:28

PRELAZAK U BREŠU

Baloteli: Majka plakala od sreće

Italijanski fudbaler Mario Baloteli rekao je danas da je njegova majka plakala od sreće kada joj je rekao da će preći u Brešu.

Baloteli je rođen u Palermu, ali se preselio u Brešu sa dvije godine. Porodica koja ga je usvojila još živi u tom gradu, iako je njegov otac nedavno preminuo.

Dolazak Balotelija u Brešu za njega predstavlja povratak kući, iako nikad nije nosio dres tog kluba.

"Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dođem u Brešu... Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako srećna. Moj otac je iz Breše, njegov san je bio da me vidi u ovom dresu", rekao je Baloteli na zvaničnom predstavljanju.

Baloteli je u Brešu stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marseja.

"Nemam strah od neuspjeha. Želim da podržim svoje saigrače, kao što želim da i oni mene podrže. Moj cilj je da pomognem ovom timu da raste", rekao je Baloteli.

Jedan od razloga zašto je izabrao Brešu je i njegov cilj da bude dio tima Italije za Evropsko prvenstvo 2020.

"Ciljam mjesto u reprezentaciji za EURO 2020. Razgovarao sam sa Mančinijem kada mi je čestitao rođendan... Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mjesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negdje drugdje", zaključio je Baloteli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније