Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 08. 2019. 18:58 >> 18:58

RADUJE SE POČETKU SEZONE

Zidan sada računa na Rodrigeza i Bejla

Trener Real Madrida Zinedin Zidan na konferenciji za medije rekao je da se raduje početku nove sezone La Lige. "Kraljevski klub" u subotu gostuje Selti u Vigu, a u timu neće biti povrijeđenog Edena Azara.

"Želimo što prije da počnemo sa utakmicama. Nova sezona La Lige donosi uzbuđenje i radost kod nas", rekao je Francuz na početku konferencije, a potom odgovarao na pitanja novinara vezana za Hamesa Rodrigeza.

"Džejms je u top formi i radujem se što je sa nama", rekao je Zidan i tako demantovao pisanja medija da ne računa na Kolumbijca, koji je ovog ljeta u dva navrata mogao da napusti "kraljevski klub", prenosi Sport klub.

Rodrigez je bio u ozbiljnim pregovorima sa Napolijem i sa Atletikom iz Madrida, u koji uprava Reala iz principa nije željela da ga pusti, dok Napoli nije izdvojio dovoljno novca, tako da su obje opcije propale.

Zidan je na kraju prošle sezone jasno rekao da ne računa na Gareta Bejla, ali kako Velšanin nije želio da napusti Real i odrekne se godišnje plate od 17 miliona eura, ostao je u Madridu.

"Činilo mi se da će Bejl napustiti klub, ali on je ostao. Tako je, kako je... i sve dok ima ugovor sa klubom uzeću ga u obzir u formiranju tima za svaku utakmicu", rekao je trener Los Blankosa, a potom dodao:

"Nadam se da će mi igrači zagorčati život, da neću znati koga da uvrstim u prvih 11 jer će se na treninzima i utakmicama sami nametati. Ipak, prelazni rok traje do septembra, a do tada je svašta moguće".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније