Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

13. 08. 2019. 14:09 >> 14:08

BENITES SAOPŠTIO

"Nijesam vjerovao upravi Njukasla "

Bivši trener Njukasla Rafael Benites rekao je da je napustio taj fudbalski klub pošto je izgubio povjerenje u upravu, poslije "tri godine neispunjenih obećanja".

Benitesu je 30. juna istekao ugovor sa Njukaslom i napustio je klub pošto nije uspio da se dogovori sa upravom o nastavku saradnje. On je poslije toga preuzeo kineski klub Dalijen Jifang.

Direktor Njukasla Li Čarnli je za vikend rekao da je Benites napustio klub zbog novca, a španski trener odgovorio je: "Da je to slučaj, otišao bih mnogo ranije".

"Uprava Njukasla imala je godinu dana da riješi moj ugovor, ali kada smo se sastali na kraju sezone, nijesu mi dali ponudu koju sam mogao da prihvatim. Rekli su mi da ne žele da ulože u akademiju ili terene za treniranje, a ako žele, mogu da objasnim zbog čega je (vlasnik) Majk Ešli to odbio. Njihova ideja projekta je dovođnje igrača mlađih od 24 godine, a po mom mišljenju, raspoloživi budžet nije bio dovoljan da se takmičimo za mjesto među prvih 10", naveo je Benites u kolumni za Atletik, prenio je Skaj.

On je rekao da je poslije tog sastanka znao da mu klub neće dati ozbiljnu ponudu.

"Kada je ponuda stigla, 19 dana kasnije, radilo se o istoj plati kao i prije tri godine, uz manje kontrole prilikom dovođenja igrača. Poslije tri godine neispunjenih obećanja, nisam im vjerovao", naveo je španski trener.

Benitesa je na klupi crno-bijelih zamijenio Stiv Brus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније