Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 08. 2019. 17:36   >>  17:40

IMPRESIONIRAO NA DEBIJU

Pogba: Megvajer je zvijer

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da je njegov novi saigrač Hari Megvajer "zvijer".

"Zovem ga Zvijer", rekao je Pogba za francuske medije.

Megvajer je u Junajted stigao iz Lestera za 80 miliona funti i tako postao najskuplji odbrambeni igrač na svijetu.

Junajted je u prvom kolu nove sezone juče bio ubjedljiv protiv Čelsija, slavio je sa 4:0, a Megvajer je impresionirao na svom debiju.

"Razgovarali smo o dobroj kontroli odbrane i on se odlično razumije sa Viktorom Lindelofom. Bila je ovo dobra utakmica cijele ekipe", rekao je Pogba.

Pogba je naveo da je Čelsi dominirao u prvom poluvremenu u pogledu šansi i posjeda, ali da je njegov tim reagovao u nastavku.

"Imali smo sreće da povedemo iz penala u prvom poluvremenu, ali poslije lošeg starta odlično smo završili utakmicu. Zadovoljni smo", rekao je Pogba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније