Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 08. 2019. 23:10 >> 23:05

KEROL POJAČAO NJUKASL

Totenhem doveo dvojicu igrača, David Luiz u Arsenalu

Fudblaski klub Totenhem posljednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj doveo je dvojicu novih igrača.

Vicešampion Evrope poslije više od godinu dana i bez ijednog transfera, posljednjeg dana prelaznog roka doveo je Đovanija Lo Selsa i Rajana Sesenjona.

Kako se navodi, za transfer 19-godišnjeg Sesenjona izdvojili su oko 30 miliona eura, dok je Lo Selso doveden na jednogodišnju pozajmicu iz Betisa.

S druge strane, gradski rival Arsenal doveo je 32-godišnjeg Davida Luiza iz Čelsija, a s klubom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Njukasl je posljednjeg dana angažovao napadača, a klub je pojačao Endi Kerol, dok je Votford oborio klupski rekord u iznosu visine transfera, pošto je Ismaila Sara iz Rena doveo za 30 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније