Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Beta ]

08. 08. 2019. 10:30 >> 10:36

DOGOVOR

Lukaku prelazi u Inter, transfer od 80 miliona eura

Fudbalski klub Inter postigao je dogovor sa Mančester junajtedom o transferu napadača Romelua Lukakua, koji bi mogao da dostigne i 74 miliona funti (80 miliona eura), prenijeli su danas britanski mediji.

Junajted je prošlog mjeseca odbio ponudu Intera od 54 miliona funti za Lukakua, koji je novčano kažnjen pošto je u utorak propustio trening.

Lukaku je prethodna dva dana trenirao sa bivšim klubom Anderlehtom.

Njegov menadžer Federiko Pastorelo je juče otputovao u London, kako bi riješio pitanja oko fudbalerove budućnosti. On je sinoć na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Lukakuom u privatnom avionu uz poruku: "Spremni samo za polijetanje. Pravac Milano", prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Junated i Inter se nijesu slagali oko vrijednosti transfera, engleski klub je tražio najmanje 75 miliona funti, koliko je prije dvije godine platio Evertonu za Belgijanca, a italijanski klub je nudio manje. Međutim, poslije uvećane ponude i dogovora koji bi mogao da se primakne traženoj cijeni, dogovor je postignut.

Lukaku je odigrao 96 utakmica i postigao 42 gola za Mančester junajted.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније