Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2019. 22:22   >>  22:29

VELIKI BROJ GREŠAKA

Rakojević: Imali smo problem u organizaciji igre

Iako je Sutjeska bila bolji rival od Linfilda, kada se pogleda statstika, šampion Sjeverne Irske je odigrao odličan meč i taktički dobro stajao na terenu, kazao je trener Nikšićana Nikola Rakojević.

Fudbaleri Linfilda šokirali su Sutjesku pod Goricom (1:2) i napravili veliki korak ka plej of rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Napravili smo veliki broj grešaka u pasovima, posebno kod drugog gola. Izgubili smo loptu i dozvolili da igrač (Milar) dođe do pozicije da šutne. Igrali smo protiv taktički dobre ekipe, koja igra čvrsto, tačno se znalo ko šta radi. I kad su gubili dobro su stajali na terenu, nijesu gubili glavu, kao mi kasnije", kazao je za TVCG Rakojević nakon meča.

Revanš je na programu naredne nedjelje.

"Sigurno da se nećemo predati. Ako uspijemo da tehničke greške, koje smo večeras pravili, svedemo na manju mjeru, možemo se nadati", rekao je Rakojević.

Sutjeska je imala više šuteva i činilo se da će ovo biti noć za slavlje, ali iskusna ekipa iz Belfasta je dobro postavila taktiku.

"Bez obzira što je izgledalo da smo dominantni, da imamo posjed lopte i da u pojedinim momentima diktiramo ritam igre, ipak je rival djelovao dosta čvrsto. Vidi se da su dobro fizički spremni i uspijevali su da igraju na duge lopte. Mi smo imali problem u organizaciji igre, i upravo kad smo mi bili u posjedu lopte primili smo golove", zaključio je Rakojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније