Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2019. 21:15 >> 21:14

NAJSKUPLJI DEFANZIVCI

Van Dajk savjetovao Megvajera kako da se nosi s pritiskom

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk upozorio je Harija Megvajera na pritisak koji sa sobom nosi činjenica da je prelaskom u Mančester junajted postao naskuplji odbrambeni fudbaler u istoriji.

Megvajer je iz Lestera prešao u Junajted za 87,3 miliona eura, čime je srušen dosadašnji rekord Virdžil van Dajka koji je u januaru 2018. iz Sautemptona stigao u Liverpul za 84,6 miliona eura.

"Cijena sa sobom nosi i pritisak, ali to ne mijenja stvari previše, jer si uvijek pod pritiskom kada si u velikom klubu poput Junajteda. Nemoguće je potpuno isključiti sav pritisak. Dosta stvari je važnije od igranja fudbala. Trebaš uživati, a pritisak će uvijek biti prisutan", rekao je Van Dajk.

Engleskom reprezentativcu Megvajeru je savjetovao da se fokusira na ono što voli i odigra najbolje što može.

"Pokaži svoje kvalitete na terenu, uživaj u igri i ne razmišljaj o drugim stvarima", poručio je Holanđanin, prenosi Skaj Sports.

Van Dajk je prema mišljenju mnogih opravdao cijenu koja je plaćena za njega, a to potvrđuje i podatak da je u prošloj sezoni prograšen igračem godine u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније