Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 08. 2019. 15:45   >>  15:43

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Mandžukić se dogovorio o uslovima transfera sa Junajtedom

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukuć navodno se dogovorio sa upravom Mančester junajteda o uslovima ugovora, nevezano za transfer i zamjenu napadača Paula Dibale i Romelua Lukakua.

Hrvatski fudbaler je nekoliko dana pregovarao sa upravom Junajteda, a list Gazeta delo Sport prenio je da se Mandžukić dogovorio o dvogodišnjem ugovoru, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

Prema dogovoru, Juventus bi dobio 15 miliona eura, a Mandžukić bi primao šest miliona eura po sezoni.

Uprave Juventusa i Mančester junajteda nedavno su se dogovorile o zamjeni igrača, Paulo Dibala bi trebalo da pređe u engleski, a Romelu Lukaku u italijanski klub, ali transfer koči argentinski fudbaler, koji ne želi da pređe na Old Traford.

Mandžukić je 2015. godine iz Atletiko Madrida prešao u Juventus, za koji je odigrao 162 utakmice i postigao 44 gola. Sa crno-bijelima osvojio je četiri titule u Seriji A, tri Kupa i Superkup Italije.

Prošle sezone nije bio standardan u prvom timu, ali je u 33 utakmice u prvenstvu i Ligi šampiona postigao 10 golova i imao je sedam asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније