Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Beta ]

03. 08. 2019. 13:36   >>  13:37

ZBOG IZJAVA O KORUPCIJI

Mesi suspendovan na tri mjeseca

Fudbaler Barselone Lionel Mesi suspendovan je na tri mjeseca i toliko neće moći da igra za Argentinu nakon što je Južnoameričku fudbalsku konfederaciju (CONMEBOL) optužio za korupciju.

Mesi je, takođe, kažnjen i sa 50.000 dolara zbog komentara nakon pobjede Argentine protiv Čilea u meču za treće mjesto na Kupu Amerike.

Barselona i Argentina imaju pravo žalbe.

Argentina je u polufinalu Kupa Amerike izgubila od Brazila, a Mesi je, nezadovoljan suđenjem na tom meču, tvrdio da je to takmičenje namješteno kako bi ga osvojio domaćin.

U meču protiv Čilea zaradio je crveni karton, a potom je odbio da prisustvuje ceremoniji dodjele bronzanih medalja.

Zbog tog crvenog kartona Mesi je već zaradio jedan meč suspenzije, odnosno propustiće prvi kvalifikacioni meč Argentine za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Danas izrečena suspenzija od tri mjeseca znači da Mesi neće moći da igra za Argentinu na prijateljskim utakmicama protiv Čilea, Meksika i Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније