Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2019. 12:30   >>  12:29

PODSJETIO GA NA OBAVEZE

Zidan: Nadam se da je Bejl trenirao

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da se nada da je fudbaler Garet Bejl trenirao, poslije navoda da je napadač igrao golf dok su se njegovi saigrači takmičili na turniru u Minhenu.

Zidan je naveo da Bejl nije putovao sa ekipom jer nije spreman, a nakom što su mu pokazane fotografije i medijski natpisi, rekao je: "Nadam se da je tamo trenirao".

Pojedini španski mediji objavili su fotografiju Bejla kako igra golf u utorak, tokom utakmice Reala i poraza od Totenhema 0:1 u Minhenu.

"Mi smo ovdje, mislimo na ekipu", dodao je Zidan, prenijeli su britanski mediji.

Real je osvojio treće mjesto na Audi kupu, pošto je juče pobijedio Fenerbahče sa 5:3.

Zidan ne računa na Bejla i nedavno je rekao da će za sve biti bolje kada Velšanin ode. Bejl je trebalo da pređe u Đangsu Suning, ali je transfer propao pošto kineski klub nije želio da plati obeštećenje.

Upitan da li mu smeta Bejlov stav, Zidan je odgovorio: "Vidjećemo kada se vratimo".

"Neću nekoga da sprečavam da nešto radi. On mora da vodi računa o svojim obavezama. Vidjećemo šta je radio u Madridu. Neću se miješati u njegov privatni život, ali mislim da je trenirao", rekao je francuski trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније