Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 07. 2019. 22:51 >> 22:51

PREVISOKA CIJENA

Inter neće uvećati ponudu za Lukakua

Izvršni direktor Intera Bepe Marota nagovijestio je danas da klub neće poslati uvećanu ponudu Mančester junajtedu za fudbalera Romelua Lukakua.

Lukaku nije danas otputovao u Oslo na prijateljsku utakmicu sa Kristijansundom, a propustio je i sve četiri utakmice na predsezonskoj turneji po Australiji, Singapuru i Kini zbog problema sa skočnim zglobom.

Britanski mediji prenijeli su da je Junajted odbio ponudu Intera od 60 miliona eura i da je engleski klub postavio rok za dogovor o transferu.

"Poslali smo jaku ponudu, onu koja odgovara vrijednosti tržišnoj fudbalera i nijesmo uspjeli da zaključimo dogovor. Klub je snažan, ali moramo da ostanemo u skladu sa određenim parametrima. Klub je imao velike investicije i vjerujemo da smo u dobroj fazi", rekao je Marota, prenio je Skaj Italija.

"Spremni smo da ugrabimo priliku, ali u današnje vrijeme cijene su veoma visoke. Nastavićemo da pratimo situaciju, svašta može da se dogodi na tržištu", dodao je on.

Lukaku je samostalno trenirao zbog problema sa skočnim zglobom, uoči posljednje utakmice na turneji i pobjede od 2:1 protiv Totenhema u Šangaju.

Sa ekipom zbog povreda nijesu otputovali ni Aleksis Sančes, Mateo Darmijan i Erik Baji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније