Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 07. 2019. 20:20   >>  20:21

NIJE U DOBROM PSIHIČKOM STANJU

Bejl se povukao iz ekipe Reala za turnir u Minhenu

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl odustao je od puta u Minhen na predsezonski turnir, nakon što je propao njegov transfer u Kinu.

Kako su prenijeli britanski mediji, Bejl nije u dobrom psihičkom stanju da igra, nakon što ga je predsjednik Reala Florentino Peres spriječio da pređe u Đangsu Suning.

Trener Reala Zinedin Zidan ne želi Bejla u timu, nedavno je rekao da je Velšanin blizu odlaska i ocijenio je da bi to bilo najbolje za sve.

Bejl je trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Đangusom, uz nedjeljnu platu od milion funti. Uprava Reala otkazala je dogovor pošto kineski klub ne želi da plati obeštećenje.

Osim Reala na turniru u Minhenu igraju još Totenhem, Bajern i Fenerbahče.

Real je 2013. godine platio Totenhemu tada rekordnih 100 miliona eura za transfer Bejla. Velšanin je osvojio četiri Lige šampiona sa Realom, titulu, Kup kralja, svjetsko klupsko prvenstvo i tri Superkupa Evrope.

Bejl je imao problema sa povredama, a navijači Reala su ga često kritikovali zbog loših igara. On je u posljednje četiri godine odigrao samo 79 prvenstvenih utakmica, prošle sezone 42 u svim takmičenjima, a polovinu je počeo sa klupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније