Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 07. 2019. 21:39 >> 21:46

KVALIFIKACIJE ZA LE

Šćekić za minimalnu pobjedu Partizana u Velsu

Fudbaleri Partizana pobijedili su večeras u Rilu ekipu Konahs Kija sa 1:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Jedini gol na meču postigao je Aleksandar Šćekić u 62. minutu.

Revanš je na programu narednog četvrtka u Humskoj.

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Rilu rezultat je bio 0:0, iako je Partizan dominirao na terenu. Crno-bijeli su uputili 11 udaraca ka golu protivnika, ali samo jedan u okvir gola. Na drugoj strani, Konahs je uputio samo jedan šut.

Sličan scenario viđen je i u nastavku i domaća ekipa je odolijevala napadima Partizana sve do 62. minuta kada je Šćekić konačno pogodio mrežu Konahsa.

Slobodan Urošević je centrirao, lopta se potom odbila od Ožegovića i stigla do Šćekića koji je pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Crno-bijeli su nakon tog pogotka imali još nekoliko prilika da se sa još ubjedljivijom prednošću vrate u Beograd, a najbolje šanse propustili su Tošić i Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније