Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

25. 07. 2019. 13:34 >> 15:56
19

JEDNOGLASNO IZABRAN

Hadžibegić novi selektor Crne Gore

Faruk Hadžibegić novi je selektor crnogorske fudbalske reprezentacije, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

"Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore imenovao je Faruka Hadžibegića za selektora 'A' reprezentacije Crne Gore. Novi selektor izabran je jednoglasnom odlukom članova IO i sa njim će biti potpisan ugovor do kraja sljedeće godine", saopštio je FSCG.

Hadžibegić će, kako je najavljeno, sjutra potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare zakazanoj za 13 sati u Kući fudbala.

Prva akcija bosanskog trenera očekuje u septembru kada će naša najbolja selekcija odigrati dvije utakmice u Podgorici – prijateljski duel sa Mađarskom i meč kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 protiv reprezentacije Češke.

Izvršni odbor je na današnjoj sjednici donio odluku o izgradnji nove tribine na glavnom terenu trening kampa FSCG i rekonstrukciji postojećih svlačionica.

Realizacijom ovog projekta stvoriće se uslovi da se na Trening kampu FSCG odigravaju kvalifikacione utakmice mlađih i ženskih reprezentativnih selekcija.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније