Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 02. 2013. 18:41 >> 18:44

KATAKLIZMA „TOBDŽIJA“

FA KUP: Blekburn eliminisao Arsenal

Fudbaleri Arsenala upropastili su možda i jedinu priliku da dođu do trofeja ove sezone (teško je vjerovati da će osvojiti Ligu šampiona). Izabranici Arsena Vengera, izgubili su na "Emirejtsu" od drugoligaša Blekburna sa 1:0 i ispali iz FA Kupa.

"Tobdžije" su odigrale jednu od najlošijih utakmica ove sezone, odbrana je po ko zna koji put pokazala koliko je šuplja, a sve te slabosti na najbolji način je iskoristio Kazim-Ričards u 72. minutu, kada je matirao Šćešnog poslije kontre i odveo „roverse“ u četvrtfinale.

Venger se kockao, odmarao udarne igle za prvi meč osmine finala Lige šampiona u utorak sa Bajernom i to mu se obilo o glavu. Ostavio je na klupi Podolskog, Vilšera, Kazorlu, Sanju, Volkota, a oni koji su bili na terenu nijesu opravdali očekivanja.

Samo što je Venger u 70. minutu poslao na teren Volkota, Vilšera i Kazorlu, uslijedio je šok u režiji Kazim-Ričardsa, a pored njega, junak je i golman Kin koji je blistao u finišu.

Fenemenalno popodne gostiju, kompletirali su Milvol i Barnsli.

Milvol je zaustavio bajku Lutona, koji je u prethodnoj rundi eliminisao Norič.  Gosti su slavili sa ubjedljivih 3:0 golovima Henrija i Halsa u prvom poluvremenu, da bi tačku na trijumf stavio N'Gusan u 86. minutu.

Barnsli je pobijedio MK Dons sa 3:1. Čitav posao završili su već za 19 minuta kada su stekli dva gola prednosti.

Rezultati i strijelci:

Luton - Milvol 0:3 (0:2)

(Henri 12, Hals 37, N'Gusan 86)

MK Dons - Barnsli 1:3 (0:2)

(Bovdič 61 - Dagnal 3,90+1, Hervud 19)

Arsenal - Blekburn 0:1 (0:0)

(Kazim-Ričards 72)

 

 

.

 

 

 

.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније