Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 07. 2019. 22:05   >>  22:36 19

SUDIJA POGURAO KIPRANE

APOEL slavio, Sutjeska bila bolja

Fudbaleri Sutjeske poraženi su od kiparskog APOEL-a u Nikšiću 1:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naš tim je oštećen, jer je APOEL jedini pogodak postigao iz poklonjenog penala. Igrao se 42. minut kada je sudija Vad pokazao na bijelu tačku nakon duela Šofranca i AL Tamarija. De Visenti je bio siguran sa bijele tačke.

Prethodno je viđena po jedna dobra šansa na obje strane. Al Tamari je u 5. minutu iskosa sa desne strane gađao pored stative, da bi nedugo zatim Sutjeska uzvratila.

Sjajan udarac glavom Nedića nakon kornera Ćetkovića, Belec je krajnjim naporom odbranio, a u nastavku akcije, Šofranac je prebacio gol...

U drugom dijelu, Sutjeska je bila mnogo bolji rival, propustila je dvije odlične šanse preko Osmajića i Erakovića, prije nego je ovaj prvi izborio penal. Međutim, rezervista Nikolić je u tom 63. minutu bio neprecizan, lopta je zakačila prečku.

Do kraja su izabranici Nikole Rakojevića pokušavali na sve načine da stignu do izjednačenja, ali su gosti odoljeli i slavili minimalnim rezultatom.

Revanš utakmica na programu je narednog utorka u Nikoziji.

Bolji iz duela Sutjeske i Apoela u trećem kolu igraće sa pobjednikom dvomeča između Dandalka i Kabaga.

Poraženi će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, u trećem kolu, gdje ga čeka pobjednik dvomeča između Toršavna i Linfilda.

Tok meča:

Kraj meča.

95' Eraković sa 16-17 metara šutira preko gola...

82' Osmajić je pokušao iskosa sa desne strane, lopta je otišla pored stative.

76' Al Tamari sa distance, Giljen je odbio loptu u polje...

67' Sutjeska nije iskoristila penal! Nikolić je sa bijele tačke pogodio prečku. Prethodno je Belec srušio Osmajića u svom kaznenom prostoru...

53' Još jedna odlična šansa za Sutjesku - Osmajić sa peterca glavom , Berec opet dobro interveniše.

50' Topovski udarac Erakovića sa ivice kaznenog prostora, Berec je odbio loptu u korner.

Počelo je drugo poluvrijeme.

Kraj prvog dijela.

42' APOEL je poveo iz sumnjivog penala. Duel Šofranca i Al Tamarija sudija je okarakterisao kao jedanesterac, De Visenti je bio siguran sa bijele tačke.

40' Peh za Sujtesku, Ćetković je izašao iz igre zbog povrede, zamijenio ga je Osmajić.

35' De Visnenti je šutirao sa preko 20 metara, Giljen je odbio loptu, a Nedić je u posljednjem trenutku intervenisao ispred Al Tamarija.

Pola sata igre, po jedna dobra šansa na obje strane, Sutjeska je ravnopravan rival.

10' Uzvraća naš tim - sjajan udarac glavom Nedića nakon kornera Ćetkovića, Belec je krajnjim naporom odbranio. U nastavku akcije, Šofranac je prebacio gol...

6' Odlično je probio Al Tamari po desnoj strani i šutirao, lopta je otišla pored gola.

Meč je počeo.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније