Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2019. 18:17 >> 16:23

RAKOJEVIĆ PRED APOEL

Da damo maksimum i vjerujemo u ono što radimo

Trener Sutjeske Nikola Rakojević rekao je da će ekipa dati sve od sebe da napravi još jedan evropski podvig. Nakon što su izbacili slovački Slovan, Nikšićani vjeruju da mogu da eliminišu i kiparski APOEL.

Prvi meč igra se sjutra veče kraj Bistrice.

"I u ovoj utakmici je ista deviza - da damo maksimum, da vjerujemo u ono što radimo i da to donosi rezultat. Ako bude energija na stadionu kao što je bila u revanšu protiv Slovana, onda je to nešto zašta se stvarno vrijedi potruditi, jer nevjerovatno je koliko nam je publika pomogla. Odjednom se u ovom gradu sve promijenilo i živi se za ove dvije utakmice protiv APOEL-a. Pokušaćemo da to opravdamo i bez obzira na to što je ovo tek pripremni period imamo dovoljno snage da uradimo tako nešto”, rekao je Rakojević.

Branislav Janković je rekao da njegovu ekipu čeka potpuno drugačiji dvomeč protiv APOEL-a.

"APOEL i Slovan su potpuno različite ekipe, Slovan je dosta ofanzivniji, traži gol više, dok su Kiprani oprezniji tim i mislim da će biti dosta teži dvomeč. Imaćemo manje prostora za stvaranje šansi. APOEL djeluje defanzivnije i mislim da ćemo imati prostora da pokažemo da možemo da držimo loptu u svom posjedu, što zaista želimo“, istakao je Janković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније