Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2019. 18:47 >> 18:49
1

NIJE GA RAZOČARAO

Simeone: Cijenim Grizmanovu odluku

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone tvrdi da nije razočaran odlaskom Antoana Grizmana u Barselonu.

Francuski napadač je poslije pet sezone provedenih u Madridu napustio Jorgandžije i za 120 miliona eura preselio se na Kamp Nou. Rastanak nije bio ni malo prijatan, a klub sa Vanda Metropolitana potražuje još novca...

"Mnogo sam razgovarao sa Antoanom. Grizman je napravio važan korak u karijeri preselivši se u klub kao što je Barselona. Cijenim njegovu odluku. Obično su ljudi uvrijeđeni kada se tako nešto dogodi u njegovom klubu, ali ja nijesam. Za pet godina koliko je bio sa nama, bio je sjajan, radio je na nivou najboljih i odrastao je kao igrač", izjavio je Simeone, prenosi Sport klub.

"Kada je Grizman došao do nas, igrao je na krilnoj poziciji. Rekao sam mu da mora da igra bliže golu. On me je razumio i to mu je pomoglo da napreduje. Kao trenera, to me čini srećnim", dodao je.

Argentinac je naglasio da "izuzetno voli Grizmana."

"Imam fantastičan odnos sa njegovom porodicom. Grizman ide u sjajan tim. Ako zadrži ritam, koji ga je učinio jednim od najboljih na svijetu, imaće sjajnu sezonu,” rekao je Simeone.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније