Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 07. 2019. 15:35   >>  15:40

STIV BRUS SE VRATIO

Njukasl našao zamjenu Rafi Benitezu

Engleski fudbalski stručnjak Stiv Brus novi je trener engleskog prvoligaša Njukasla.

U saopštenju iz kluba sa Sent Džejms Parka navedeno je da je na mjesto trenera, koje je upražnjeno odlaskom Rafela Beniteza, postavljen engleski trener Steve Brus (58), s kojim je potpisan trogodišnji ugovor.

"Neizmjerno sam ponosan što sam postao novi trener Njukasla. Ovo je moj dječački klub, ovo je bio klub mog oca. Specijalan je ovo momenat i za mene i za moju porodicu", kazao je Brus.

"Pred nama je veliki izazov, ali moj stručni štab i ja smo spremni. Zasukaćemo rukave i daćemo sve što imamo".

Brus je fudbalsku karijeru započeo 1987. godine u dresu Norvič sitija, a potom je igrao u Mančester junajtedu, Birmingemu i Šefild junajtedu.

Kao trener je, u posljednjih 20 godina, vodio brojne engleske klubove poput Šefild junajteda, Vigana, Kristal Palasa, Sanderlanda i Aston Vile.

"Svrake" su pod vodstvom Beniteza prošlu sezonu završile na 13. mjestu tabele engleskog prvenstva s 45 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније