Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 07. 2019. 10:55   >>  10:54

FRANCUZ OSTAJE?

Solskjer: Pogba je igrač oko kojeg gradiš tim

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer kaže da je vezista tog kluba Pol Pogba fantastičan fudbaler i veliki profesionalac, te da je sposoban da bude vođa tima.

Iza Pogbe je turbulenta sezona u Junajtedu. Iako je imao neke odlične partije, najčešće je bio kritikovan zbog načina igre i odnosa.

Zato se postavlja pitanje koliko Francuz može da pomogne Solskjerovom timu u namjeri da se vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala.

"Pol je fantastičan igrač i fantastična osoba. Veliki profesionalac. Kad sam trenirao Molde, uvijek sam govorio da ako je on tvoj igrač onda moraš da gradiš tim oko njega. To mislim i sad. Znamo da je često bio kritikovan, ali ga ljudi isto i vole", izjavio je Solskjer za BBC, prenosi Sport klub.

Klub sa Old Traforda prošlu sezonu završio je na šestom mjestu Premijer lige i time propustio priliku za plasman u Ligu šampiona. U predstojećoj su ciljevi jasni.

"Želimo da budemo bolji od četvrtog mjesta. Uvek sam optimista i prije bih da pogriješim kao optimista, nego da budem u pravu kao pesimista. Nijesam navikao na to da Junajted bude peti ili šesti. Zato je veliki izazov pred nama. Moramo da radimo vrijedno, kupujemo prava pojačanja. Naši igrači posjeduju kvalitet, samo je potrebna da budemo konzistentni, da radimo jednako vrijedno svakog dana".

Pripreme za nove izazove, Crveni đavoli sprovode na turneji u Australiji, a za sad su u tim stigla dva pojačanja - Aron van Bisaka i Danijel Džejms.

"U timu neće biti igrača koje ne želim. Gledamo još jednu ili dvije opcije za pojačanja, ali to zavisi od odlazaka. Možda bude i više novajlija, vidjećemo", kaže Solskjer i dodaje:

"Moramo da budemo strpljivi. Izgradnja tima zahtijeva vreme. Naravno, to vrijeme ne sme da bude dugo, znam da sam pod pritiskom kao menadžer. Nadam se da će navijači uvidjeti da idemo u dobrom smjeru i da će rezultati doći. Želimo da koračamo unaprijed i dođemo bliže vrhu, tamo gdje i pripadamo".

Junajted se prethodnih dana dovodio u vezu sa defanzivcem Lestera Harijem Megvajerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније